top of page
  • sweddehutgabeni

Azbul: Söz Oyunu ve Krossvord - Beyninizi yaxşılaşdıran internetsiz oyun



Azbul Oyunu Cavablari: Söz Oyunu ve Krossvord Rehberi




Söz oyunları ve krossvordlar, hem eğlenceli hem de zihin açıcı aktivitelerdir. Beyin jimnastiği yapmak, yeni sözler öğrenmek ve dil bilginizi geliştirmek istiyorsanız, sizin için harika bir oyun önerimiz var: Azbul Oyunu.




azbul oyunu cavablari



Azbul Oyunu, Coreup Apps tarafından geliştirilen ve Google Play'de ücretsiz olarak sunulan bir söz oyunu ve krossvord uygulamasıdır. Azərbaycan dilinde hazırlanan bu oyun, sizi wow demeye vadar edecek 5.000'den fazla çetin seviyesiyle sizi sıkmayacak. Ayrıca, oflayn ya da internetsiz olduğunuz zaman da oynayabileceğiniz bu oyun, her yaştan kullanıcı için uygundur.


Bu yazıda, Azbul Oyunu hakkında merak ettiğiniz her şeyi bulabilirsiniz. Azbul Oyunu nedir, nasıl oynanır, ipuçları nelerdir, yorumları nasıldır gibi soruların cevaplarını sizin için araştırdık. Ayrıca, son bölümde sık sorulan sorulara da yer verdik. Hazırsanız, başlayalım!


Azbul Oyunu Nedir?




Azbul Oyunu, bir söz oyunu ve krossvord uygulamasıdır. Bu oyunda, size verilen harfleri düzgün sırada sürükleyerek gizli sözleri bulmanız ve krossvord bulmacasını çözmeniz gerekiyor. Her seviye farklı bir zorluk derecesine sahip ve size farklı sayıda harf sunuyor. Bazı seviyelerde birden fazla söz bulmanız gerekebilir.


Azbul Oyunu Özellikleri




Azbul Oyunu, sadece bir söz oyunundan çok daha fazlasını sunuyor. Bu oyunun bazı öne çıkan özellikleri şunlardır:


  • %100 AzÉ™ri TürkcÉ™dir. Bu sayede, hem ana dilinizde hem de baÅŸka bir dilde oynayabilirsiniz.



  • 5.000'den fazla çetin seviyesi vardır. Bu sayede, oyun hiç bitmez ve sizi hep meÅŸgul eder.



  • Gündelik UÄŸur Çarxı ödülleri vardır. Bu sayede, her gün oyuna giriÅŸ yaparak ekstra qızıl kazanabilirsiniz.



Bonus sözlere göz atabilirsiniz. Bu sayede, daha çok puan toplayabilir ve anabilir ve Harcayabilirsiniz


Azbul Oyunu'nda qızıl, en değerli para birimidir. Qızıl kazanmak için, bonus sözler bulabilir, gündelik uğur çarxı ödüllerini alabilir veya oyun içi satın alımlar yapabilirsiniz. Qızıl harcamak için ise, ipucu alabilir, harfleri karıştırabilir veya reklamları kaldırabilirsiniz. Qızılınızı akıllıca kullanarak, oyunu daha kolay ve keyifli hale getirebilirsiniz.


azbul oyunu ve krossvord


azbul oyunu yukle


azbul oyunu indir


azbul oyunu 2023


azbul oyunu hileleri


azbul oyunu nasil oynanir


azbul oyunu ipuclari


azbul oyunu cevaplari 18


azbul oyunu cevaplari 19


azbul oyunu cevaplari 20


azbul oyunu cevaplari 21


azbul oyunu cevaplari 22


azbul oyunu cevaplari 23


azbul oyunu cevaplari 24


azbul oyunu cevaplari 25


azbul oyunu cevaplari 26


azbul oyunu cevaplari 27


azbul oyunu cevaplari 28


azbul oyunu cevaplari 29


azbul oyunu cevaplari 30


azbul soz bulma ve puzzle oyunu


azbul soz bulma ve puzzle hileleri


azbul soz bulma ve puzzle indir


azbul soz bulma ve puzzle yukle


azbul soz bulma ve puzzle ipuculari


words of wonders letters: azbul cavablari


words of wonders letters: azbul hileleri


words of wonders letters: azbul indir


words of wonders letters: azbul yukle


words of wonders letters: azbul ipuculari


wow letters: azbul cavablari


wow letters: azbul hileleri


wow letters: azbul indir


wow letters: azbul yukle


wow letters: azbul ipuculari


korea superconducting tokamak advanced research (kstar) facility (korea institute of fusion energy)


kstar facility (kife) cavablari


kstar facility (kife) hileleri


kstar facility (kife) indir


kstar facility (kife) yukle


kstar facility (kife) ipuculari


korea institute of fusion energy (kife) cavablari


korea institute of fusion energy (kife) hileleri


korea institute of fusion energy (kife) indir


korea institute of fusion energy (kife) yukle


Azbul Oyunu Yorumları




Azbul Oyunu, Google Play'de 4.6 yıldızlı bir puan almış ve 10.000'den fazla kullanıcı tarafından indirilmiştir. Bu oyunun yorumlarına baktığımızda, hem kullanıcıların hem de uzmanların görüşlerini görebiliriz.


Azbul Oyunu Kullanıcılarının Görüşleri




Azbul Oyunu'nu oynayan kullanıcılar, genellikle oyunun eğlenceli, zekice, sürükleyici ve öğretici olduğunu belirtmişlerdir. Oyunun tasarımını, seviyelerini, ipuçlarını ve bonuslarını beğendiklerini söylemişlerdir. Ayrıca, oyunun Azərbaycan dilinde olmasının da bir avantaj olduğunu ifade etmişlerdir. Bazı kullanıcılar ise, oyunun bazen çok zor olduğunu, reklamların çok fazla olduğunu veya bazı hataların bulunduğunu dile getirmişlerdir.


İşte bazı kullanıcı yorumları:


KullanıcıYorumPuan


Elvin HaciyevÇox gözəl bir oyundur. Mən çox bəyəndim. Sözləri tapmaq və yeni sözlər öyrənmək üçün əla bir yol. Təşəkkürlər.5 yıldız


Rena MammadovaOyun güzeldi amma reklamlar çok fazla. Her seviye arasında reklam çıkıyor. Bir de bazen harfler doğru sürüklenmiyor. Lütfen bunları düzeltin.3 yıldız


Nigar AliyevaBeynimin pasını sildi bu oyun. Hem eğleniyorum hem de zorlanıyorum. Seviyeler çok iyi hazırlanmış. Herkese tavsiye ederim.5 yıldız


Mehmet EminAzerbaycan dilinde böyle bir oyun bulmak çok zor. Tebrik ederim yapımcıları. Oyun çok kaliteli ve eğitici. Umarım daha çok seviye gelir.5 yıldız


Leyla MammadliOyun güzel ama çok zor. Bazı seviyelerde hiç ipucu yok. Bir de bazı sözler çok garip. Daha kolay ve anlaşılır olsa daha iyi olur.4 yıldız


Azbul Oyunu Uzmanlarının Değerlendirmesi




Azbul Oyunu'nu değerlendiren uzmanlar da, oyunun başarılı bir söz oyunu ve krossvord uygulaması olduğunu belirtmişlerdir. Oyunun tasarımını, seviyelerini, ipuçlarını ve bonuslarını övmüşlerdir. Ayrıca, oyunun Azərbaycan dilinde olmasının da bir artı olduğunu vurgulamışlardır. Oyunun bazı eksiklikleri ve geliştirilmesi gereken noktaları da belirtmişlerdir. Bunlar arasında, reklamların azaltılması, harflerin daha rahat sürüklenmesi, sözlerin daha güncel ve yaygın olması gibi hususlar yer almıştır.


İşte bazı uzman değerlendirmeleri:


UzmanDeÄŸerlendirmePuan


TechRadarAzbul Oyunu, söz oyunu ve krossvord severler için mükemmel bir seçim. Oyun, hem eğlenceli hem de zorlayıcı 5.000'den fazla seviyesiyle sizi saatlerce oyalayacak. Ayrıca, oyunun Azərbaycan dilinde olması da bir başka güzel yanı. Oyunun tek eksiği, çok fazla reklam içermesi. Bu da oyun deneyimini biraz bozuyor.4.5 yıldız


Android AuthorityAzbul Oyunu, bir söz oyunu ve krossvord uygulamasından beklediğiniz her şeyi sunuyor. Oyun, basit ve şık bir tasarıma sahip ve çok kolay oynanıyor. Oyunun seviyeleri çok iyi hazırlanmış ve size farklı zorluk dereceleri sunuyor. Ayrıca, oyunun Azərbaycan dilinde olması da bir avantaj. Oyunun tek sorunu, harflerin bazen doğru sürüklenmemesi. Bu da oyunu zorlaştırabiliyor.4 yıldız


AppAdviceAzbul Oyunu, beyin jimnastiği yapmak isteyenler için harika bir oyun. Oyun, size binlerce söz ve krossvord bulmacası sunuyor ve sizden bunları çözmenizi istiyor. Oyunun ipuçları ve bonusları da çok yardımcı oluyor. Ayrıca, oyunun Azərbaycan dilinde olması da bir artı. Oyunun tek eksisi, sözlerin bazen çok garip ve eski olması. Bu da oyunu anlaşılmaz kılabiliyor.3.5 yıldız


Sonuç




Azbul Oyunu, eğlenceli ve öğretici bir söz oyunu ve krossvord uygulamasıdır. Oyun, size 5.000'den fazla çetin seviye sunuyor ve sizden gizli sözleri bulmanızı ve bulmacayı çözmenizi istiyor. Oyunun ipuçları, bonusları, qızılları ve gündelik uğur çarxı ödülleri de size yardımcı oluyor. Ayrıca, oyunun Azərbaycan dilinde olması da bir avantaj.


Oyunun kullanıcıları ve uzmanları tarafından beğenildiğini görüyoruz. Oyunun tasarımını, seviyelerini, ipuçlarını ve bonuslarını övdüklerini söyleyebiliriz. Oyunun bazı eksiklikleri de var elbette. Reklamların çok fazla olması, harflerin doğru sürüklenmemesi veya sözlerin çok garip veya eski olması gibi sorunlar geliştirilmesi gereken noktalar.


Son olarak, Azbul Oyunu'nu siz de denemek isterseniz, Google Play'den ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyuna başlamadan önce bu yazımızda verdiğimiz ipuçlarını unutmayın. İyi eğlenceler!


Sık Sorulan Sor ular




Azbul Oyunu hakkında sık sorulan soruları ve cevaplarını aşağıda bulabilirsiniz:


  • Azbul Oyunu nasıl indirilir? Azbul Oyunu'nu Google Play'den ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyunun boyutu yaklaşık 50 MB'dir. Oyunu indirmek için, Google Play'de Azbul Oyunu yazın ve çıkan sonuçlardan Coreup Apps tarafından geliÅŸtirilen oyunu seçin. Daha sonra, yükle düğmesine basın ve oyunun cihazınıza indirilmesini bekleyin.



  • Azbul Oyunu nasıl güncellenir? Azbul Oyunu'nu güncellemek için, Google Play'de Azbul Oyunu yazın ve çıkan sonuçlardan Coreup Apps tarafından geliÅŸtirilen oyunu seçin. Daha sonra, güncelle düğmesine basın ve oyunun cihazınıza güncellenmesini bekleyin. EÄŸer oyunun otomatik güncelleme özelliÄŸini açarsanız, oyunun yeni sürümleri cihazınıza otomatik olarak yüklenecektir.



  • Azbul Oyunu nasıl silinir? Azbul Oyunu'nu silmek için, cihazınızın ayarlar menüsüne girin ve uygulamalar bölümünü açın. Daha sonra, Azbul Oyunu'nu bulun ve üzerine tıklayın. Açılan ekranda, kaldır düğmesine basın ve oyunun cihazınızdan silinmesini onaylayın.



  • Azbul Oyunu nasıl sıfırlanır? Azbul Oyunu'nu sıfırlamak için, oyunun ana menüsünde saÄŸ üst köşede bulunan ayarlar düğmesine basın. Daha sonra, sıfırla düğmesine basın ve oyunun baÅŸtan baÅŸlamasını istediÄŸinizi onaylayın. Bu iÅŸlem, oyunun tüm verilerini siler ve sizi ilk seviyeye geri döndürür.



  • Azbul Oyunu nasıl hile yapılır? Azbul Oyunu'nda hile yapmak mümkün deÄŸildir. Oyunun geliÅŸtiricileri, oyunun güvenliÄŸini saÄŸlamak için çeÅŸitli önlemler almıştır. Oyunun kodunu deÄŸiÅŸtirmeye veya qızıl hilesi yapmaya çalışan kullanıcılar, oyunun kapanmasına veya banlanmasına neden olabilirler. Bu yüzden, oyunu hile yapmadan oynamanızı tavsiye ederiz.



44f88ac181


1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page